Головна

Время

Меню сайту

Наше опитування

Який Ваш улюблений письменник
Всього відповідей: 19

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пользователи, посетившие
сайт за текущий день :
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика

Пошук

Вхід на сайт

Привет, Гість

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Свята

Календарь Украины

Погода

Друзі сайту

Кочеток

Наша кнопка

КЗ

Валюта

Головна » 2016 » Березень » 23 » Районний етап Конкурсу "Найкращий читач України-2016"
14:42
Районний етап Конкурсу "Найкращий читач України-2016"

Комунальним закладом «Чугуївська районна централізована бібліотечна система» разом з відділом культури і туризму районної державної адміністрації було організовано та проведено другий (районний) етап Конкурсу "Найкращий читач України-2016", який відбувся 18 березня у районному будинку культури. У конкурсі взяли участь 22 учасника з усіх бібліотек району, які приємно вразили присутніх своїми розповідями-рекомендаціями. Діти представляли себе, своє дозвілля, улюблені заняття, з великою радістю повідомили про своє духовне та патріотичне збагачення  з книг, підготували цікаві слайд-шоу по творам Звичайно, головним захопленням всі визнали літературу і розказали про свої улюблені літературні жанри. Проте, не лише літературою цікавляться наші юні книгомани. Серед захоплень були названі:малювання, історія, театр та багато іншого. Більшість учнів, не дивлячись на свій юний вік, самі пишуть вірші і прозу. Для всіх присутніх деякі читали свої власні вірші та оповідання.

Найсміливішим був Чередниченко Максим, який дуже гарно виконав твори, а саме «Моє село С.Креміня», де грав дві ролі хлопчика і дідуся, які мешкають в селі. Він спритно переодягався, всі слова, всі рухи були відіграні з душею. Максим отримав багато оплесків від присутніх.

В кінці журі конкурсу, у складі: МОРОЗОВА Світлана – директор КЗ «Чугуївська РЦБС», ЮРЧЕНКО Людмила – головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації, МАТЮЩЕНКО Ольга – завідуюча відділом комплектування центральної районної бібліотеки, КОЗЛОВА Ірина - головний режисер районного будинку культури, підрахували кількість балів учасників та оголосили переможців, якими стали ЧЕРЕДНИЧЕНКО МАКСИМ (учень 6 класу, читач Іванівської бібліотеки-філії) та ТЕСЛЮК МАРІЯ (учениця 7 класу, читачка Кочетоцької бібліотеки-філії №1), вони і представлятимуть Чугуївський район у третьому обласному етапі конкурсу в м.Харків. За участь у районному конкурсі «Найкращий читач України – 2016» переможці були нагороджені подарунковими статуетками, а всі учасники отримали дипломи та солодкі подарунки. 

 

 

Директор КЗ «Чугуївська РЦБС»

С.В. Морозова

Переглядів: 408 | Додав: saint_spill | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar