Головна

Время

Меню сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пользователи, посетившие
сайт за текущий день :
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика

Пошук

Вхід на сайт

Привет, Гість

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Свята

Календарь Украины

Погода

Друзі сайту

Кочеток

Наша кнопка

КЗ

Валюта

Головна » 2015 » Жовтень » 30 » День захисника України
13:35
День захисника України

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, є державним святом.

  Напередодні свята в рамках тижня, який проходить під гаслом «Місце подвигу – українська земля» бібліотеки Чугуївської районної ЦБС презентували фото, та газетно-журнальні виставки з такими назвами, «Українські воїни в біді не залишать», « Шана та низький поклон вам за захист рідної України», «Збройні сили України на захисті  Незалежності держави», « Я служу в ЗСУ, я служу рідній України». Виставки знайомлять користувачів з останніми публікаціями про наших захисників, учасників АТО. Біля виставок проводилися бесіди с читачами, інформаційні години, диспути, веб-огляди.

  На абонементі Центральної районної бібліотеки для дорослих увагу читачів привертала  літературно – історична викладка «14 жовтня-День Українського козацтва,як приклад боротьби за свободу України». Козаччина стала однією з найяскравіших сторінок української історії. Чому Запорізька Січ називалася Запорізькою? Хто такі козаки? Що значить слово «Січ»? Пам’ятаючи, що козаки були майстрами вигадування різноманітних забав і розваг, бібліотекарі запропонували ігрову розважальну програму «Слава не поляже, а про себе розкаже». Усі бібліотекарі прийняли участь в організації та проведення мітингів присвячених  до Дня захисника України та українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці.

 Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! Ми повинні розуміти, як важко нашим воїнам знаходитися далеко від своїх родин і друзів, як важко кожного дня переживати смертельні ризики та втрати побратимів. Ми повинні показувати нашим захисникам нашу підтримку, повагу та віру. 

Переглядів: 486 | Додав: saint_spill | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar