Головна

Время

Меню сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пользователи, посетившие
сайт за текущий день :
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика

Пошук

Вхід на сайт

Привет, Гість

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Свята

Календарь Украины

Погода

Друзі сайту

Кочеток

Наша кнопка

КЗ

Валюта

Головна » 2016 » Грудень » 06

 

2-го грудня 2016 року на базі відділу культури і туризму Чугуївської райдержадміністрації відбулося чергове безоплатне скайп-консультування з правових питань – через мережу бібліотек комунального закладу «Чугуївська районна централізована бібліотечна система ».

Завдяки сприянню начальника відділу культури і туризму районної адміністрації Тетяни Кулешової та директора КЗ «Чугуївська РЦБС» Світлани Морозової, населення заздалегідь оповістили про цей захід.

Юридичні консультації надавав провідник Чугуївської правозахисної групи адвокат Роман Лихачов. Всього було надано 10 відповідей на різноманітні правові питання від громадян. ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: saint_spill | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

Для патріотичного виховання на прикладі Героїв АТО у бібліотеках району  організовуються різні заходи – години пам’яті, обговорення та презентації книг, оформлені книжкові виставки, на яких представлені найсвіжіші матеріали з періодичних видань «Хроніка війни. Останні події в зоні АТО», «Україна – єдина країна», «Не здолати Україну», «Пам’ятаймо  імена Героїв».

Бібліотечні працівники  проводять масові форми популяризації літератури: дискусії «Кому потрібна ця війна?», обговорення проблемних статей з періодики «Фронтовий щоденник», цикл бесід «Вісті з фронту», години мужності «Гірко плаче Україна за своїми синами».

Значну увагу надають бібліотеки матеріалам про волонтерів у зоні АТО, їхній  безкорисливій са ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: saint_spill | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

 

 

29 листопада 2016 року в малому залі районного будинку культури вже традиційно пройшла нарада бібліотечних працівників за темами «Планування діяльності бібліотек на 2017 рік та звітність за 2016 рік» та «Охорона праці ».

На нараді були присутні начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Тетяна Кулешова, директор комунального закладу «Чугуївська районна централізована бібліотечна система» Світлана Морозова та ______________ Олександр Пушкарський.

     Нараду відкрила начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Тетяна Кулешова, яка виступила перед присутніми  та розповіла про перспективи розвитку біблі ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: saint_spill | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

 

22 та 25 листопада 2016 року фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, Кіноклуб якого діє при центральній районній бібліотеці КЗ «Чугуївська РЦБС», завітав до Кам’яноярузького НВК до 9-класників.Учням було представлено фільм режисера Насті Тарасової (Росія, Італія) «Лінар» . П’ятирічний хлопчик на ім’я Лінар, чекаючи на донорське серце, був змушений жити із величезним апаратом на колесах, який перекачував йому кров. Хлопчик лежав один-однісінький у дитячій палаті московського Центру серцево-судинної хірургії ім. Бакулєва, мати рідко його відвідувала, что дуже обурило глядачів. І не дивлячись на свій юний вік і дуже серйозне захворювання він не падав духом і жив надією на одужання.

 

... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: saint_spill | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

 

Минуло вже багато часу однієї з найжахливіших трагедій в історії українського народу – голодомору 1932-1933 рр., яка поглинула мільйони людських життів. Відходять у небуття очевидці того страхіття, але народна пам’ять про жахливий злочин не вгасає, болем пронизуючи свідомість поколінь.

В цей день в усіх бібліотеках-філіях комунального закладу «Чугуївська районна централізована бібліотечна система» були проведені заходи щодо вшанування жертв Голодомору. Були представлені огляди літератури, виставки, записи свідчень очевидців, а в бібліотеках де відкриті Інтернет-центри демонстрували документальні фільми.

До низки заходів додалась година скорботи "Не гасне свічка пам'яті народної", яка відбулась ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: saint_spill | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)